CANYELLES

El Quiosc Municipal ja està en funcionament

El quiosc resta obert des del 15 de febrer

VD 24-02-2010 11:30 Lectures 229

Arxivat a:

El quiosc municipal de Canyelles ja està en funcionament. El passat 15 de febrer va obrir les seves portes un cop l’alcalde de Canyelles, Xavier Robert, i l’adjudicatari de la concessió del mateix, Jaume Montaner, varen signar el corresponent conveni. El quiosc es va construir al 2009 a través dels Fons Estatal d’Inversió Local, amb l’objectiu de millorar aquest servei en el municipi. Un projecte de l’actual Govern que avui ja és una realitat i que respon a una necessitat de la ciutadania.

El quiosc, situat a la Rambla del carrer Bassa d’En Llot, a banda de les funcions que li són pròpies d’acord amb la seva activitat, actuarà també com a punt d’informació turística del municipi i de les informacions municipals d’interès, entre les que hi han les de promoció del municipi, activitats en general i/o esdeveniments.

Les activitats d’explotació del quiosc vindran limitades a la venda de diaris, llibres, revistes i flors i, en el cas d’autorització expressa de l’Ajuntament, podrà incorporar-se la venda de llaminadures i d’altres possibles productes, a excepció de la venda de tabac i begudes alcohòliques que queden estrictament prohibides. L’horari comercial del quiosc està previst que sigui de dilluns a dissabte pels matins i tardes, i diumenges matí.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No