VNG

Comencen les obres del nou institut de Baix a Mar

El nou centre educatiu estarà finalitzat la primavera de 2011

VD 24-02-2010 13:19 Lectures 326

El nou centre d’educació secundària, que disposarà de tres línies d’ESO i dues línies de Batxillerat, estarà finalitzat la primavera de 2011.

El nou institut es construirà en una parcel·la de 6.661,25 m2. Disposarà d’una superfície construïda de 4.471,26 m2 i constarà de dos edificis d’estructura prefabricada. Les aules s’ubicaran en un edifici de planta baixa més dos pisos, mentre que l’altra edificació, de planta baixa en dos volums, acollirà la resta d’espais necessaris per poder dur a terme l’activitat educativa (biblioteca, serveis d’administració, menjador, cuina, vestuaris i gimnàs). L’institut també comptarà amb pati i pistes esportives.

L’obra, projectada pels Serveis Tècnics de l’Ajuntament de VNG i gestionada per PIVSAM, és fruit del conveni entre l’Ajuntament de Vilanova i la Generalitat de Catalunya, en base al qual l’administració local realitza l’obra i el govern català aporta els recursos econòmics, 6 milions d’euros.

Actualment hi ha dos grups de primer d’ESO d’aquest futur institut, que han iniciat els estudis en uns mòduls prefabricats situats a l’avinguda de la Collada. Un cop estigui finalitzat el nou Institut de Baix a Mar, es traslladaran al nou centre educatiu.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No