COMARCA

Monòlegs Can Nicolau

El passat dissabte es va iniciar el Primer Concurs de Monòlegs de Masía Can Nicolau, a Cunit.

VD 24-02-2010 23:30 Lectures 381

Arxivat a:

Els monòlegs van ser divertits, interpretats amb una especial gràcia pels participants i amb la complicitat del públic durant tota la estona.

La vetllada va començar a les 22.00h amb un extraordinari sopar servit pels cuiners de la Masía i a l’hora dels cafés, van començar les actuacions dels monologuistes, tots ells de la prestigiosa i reconeguda Escola de Teatre Set d’Acció de Barcelona, els quals, per espai de més d’una hora van fer riure de debó els assistents, que els van premiar amb els seus aplaudiments, tota l’estona.

Aquest proper dissabte dia 27, de nou quatre monologuistes en acció a Masia Can Nicolau, a la recerca d’un lloc a la Final d’aquest Primer Concurs de Monologuistes. Recordem que les reserves es poden fer a la mateixa masía, per telèfon o bé a la web.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No