COMARCA

Els locals d'oci nocturn reclamen ampliar horaris per Setmana Santa i estiu

La petició és per a les localitats de Sitges i Vilanova i la Geltrú, entre d'altres

Europa Press 21-03-2010 20:12 Lectures 240

Arxivat a:

Després de denegar-se-li aquesta sol·licitud per a la Setmana Santa dels dos últims anys i de l'estiu els últims cinc, la federació ha confiat a obtenir-la aquest any per fer front a l'actual situació de crisi econòmica.

En concret, han presentat la seva demanda davant dels delegats territorials de la Conselleria d'Interior de la Generalitat a Barcelona, Tarragona, Lleida, Alt Pirineu, Catalunya central, Terres de l'Ebre i Girona.

La petició és per a les localitats de Castelldefels, Mataró, Arenys de Mar, Calella de Mar, Sant Pol de Mar, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Sitges, Vilanova i la Geltrú, el Prat de Llobregat, Vic, Berga, Olesa de Montserrat, Esparreguera, el Masnou i Barcelona, així com Val d'Aran, la Seu d'Urgell i Tàrrega a Lleida.

També Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre, l'Ampolla, l'Ametlla de Mar, el Vendrell, Comarruga, Calafell, Cambrils, Altafulla, Salou, Torredembarra, Vila-seca, Tarragona, Begur, Blanes, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Castelló d'Empúries, l'Escala, Lloret de Mar, Palamós, el Port de la Selva, Palafrugell, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Llançà, Roses, Camprodon, Puigcerdà, Cadaqués, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar, Figueres, la Jonguera, Olot, Alp, Banyoles i Girona.

La Fecasarm ha criticat els "prejudicis injustificats" que pesen sobre el seu sector i la "poca importància" que es dóna a les seves empreses, malgrat l'important paper que aquestes juguen a nivell ocupacional, estratègic i econòmic en el sector turístic del territori.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament