COMARCA

Els locals d'oci nocturn reclamen ampliar horaris per Setmana Santa i estiu

La petició és per a les localitats de Sitges i Vilanova i la Geltrú, entre d'altres

Europa Press 21-03-2010 20:12 Lectures 188

Arxivat a:

Després de denegar-se-li aquesta sol·licitud per a la Setmana Santa dels dos últims anys i de l'estiu els últims cinc, la federació ha confiat a obtenir-la aquest any per fer front a l'actual situació de crisi econòmica.

En concret, han presentat la seva demanda davant dels delegats territorials de la Conselleria d'Interior de la Generalitat a Barcelona, Tarragona, Lleida, Alt Pirineu, Catalunya central, Terres de l'Ebre i Girona.

La petició és per a les localitats de Castelldefels, Mataró, Arenys de Mar, Calella de Mar, Sant Pol de Mar, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Sitges, Vilanova i la Geltrú, el Prat de Llobregat, Vic, Berga, Olesa de Montserrat, Esparreguera, el Masnou i Barcelona, així com Val d'Aran, la Seu d'Urgell i Tàrrega a Lleida.

També Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre, l'Ampolla, l'Ametlla de Mar, el Vendrell, Comarruga, Calafell, Cambrils, Altafulla, Salou, Torredembarra, Vila-seca, Tarragona, Begur, Blanes, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Castelló d'Empúries, l'Escala, Lloret de Mar, Palamós, el Port de la Selva, Palafrugell, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Llançà, Roses, Camprodon, Puigcerdà, Cadaqués, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar, Figueres, la Jonguera, Olot, Alp, Banyoles i Girona.

La Fecasarm ha criticat els "prejudicis injustificats" que pesen sobre el seu sector i la "poca importància" que es dóna a les seves empreses, malgrat l'important paper que aquestes juguen a nivell ocupacional, estratègic i econòmic en el sector turístic del territori.


Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No