VNG

Lady Lemon presenta maqueta al Foment

El proper diumenge 28 el grup vilanoví presenta la seva maqueta

Olga Villa 21-03-2010 23:31 Lectures 295

El disc está composat per mitja dotzena de cançons originals d'estil indi pop-rock amb connotacions punk i eclèctiques. La presentació de la maqueta s'acabarà de completar amb versions dels grups femenins del rock internacional que més han influit a la banda: Hole, Courtney Love, Sleater-Kinney, Bikini Kill, Sahara Hotnights, entre altres. Les lletres critíques són en anglés, idoma en el qual asseguren les components de Lady Lemon, les permet una musicalitat més hemogènia amb el seu estil.

Els temes que presentaran al Foment vilanoví el proper diumenge són els següents:

- "Respectful": Una crítica a tota la gent que amarga la vida als altres. Reflecteix els sentiments que poden despertar en una persona el fet d'estar sempre en el punt de mira d'algú. Rebutja la tendència a destruir els projectes dels altres enlloc de lluitar pels propis.
- "Mesmerized": Una reflexió sobre la importància d'apreciar els petits detalls i disfrutar dels moments aparentment més insignificants. No ens hem de tancar mai cap porta.
- "Woman": Introspecció d'una dona per intentar canviar una realitat que no la deixa retrobar-se amb ella mateixa.
- "So what": No hem de jutjar mai les persones per la primera impressió que ens causa. Les hem de coneixer més, tot i que el primer cop d'ull en enganyi.
- "Atmosphere": Hem de viure el dia a dia, sense descartar el futur.
- "The man with the strange hat": Critica i reflexiona sobre la vida dels músics del Metro, sovint poc valorats.

La producció del disc (Something to begin with) ha anat a càrrec de Rubén Martínez, component dels grups vilanovins: "Tokyo Sex Destruction" i "It´s Not Not".

El grup assaja al Vila-Bronx, una nau industrial on hi ha una vintena de bucks per assajar i compartir experiències amb altres grups.Aquest espai és molt utilitzat per les desenes de grups de rock de la ciutat, alguns han començat una carrera fins i tot internacional i són reconeguts.

 

 

Fins ara el grup ha tocat a Barcelona (sales BeGood -el passat 19 de març en la presentació del disc- i Razzmatazz 3 i Mephisto, com a participants en el projecte Emergenza), Premià de Mar, Riba-roja d'Ebre i Barberà del Vallès. A Vilanova, al Sackers, a l'Envelat, Festa Major del Tacó 2.009, Festa Major Centre Vila 2.009, Sala Llunàtics i a la Casa Olivella, amb motiu del Dia de la Dona de l'any passat.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Referèndum

El resultats del referèndum i la Vegueria Penedès

Jaume Casañas

El passat dia 1 d'Octubre el país va viure un dia històric amb la realització del Referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Es van viure moments de molta intensitat i de molt de sentiment, i el Penedès com la resta de territoris de Catalunya va respondre

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No