CUBELLES

El PECCat preveu nous equipaments culturals per Cubelles

L’Ajuntament vol fer un pas més i treballa per elaborar el Pla Local d’Equipaments Culturals del municipi

VD 08-04-2010 20:47 Lectures 211

Arxivat a:

En el cas de Cubelles, a banda de la nova biblioteca projectada, el PECCat preveu la construcció de l’Arxiu municipal, un espai bàsic escènicomusical, un espai d’art multifuncional i l’adequació d’un centre cultural.

Aquesta és la previsió que el departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya va presentar recentment en un acte que va comptar amb l’assistència de la regidora de Promoció Cultural, Prudencia Carrasco. Segons la titular de Promoció Cultural del municipi “ara és el moment de fer un pas més endavant elaborant el Pla Local d’Equipaments Culturals”.

Per dur-lo a terme s’ha demanat una subvenció a la Generalitat que farà possible un procés participatiu entre totes les entitats i la ciutadania de Cubelles on es donarà veu a les idees i opinions per a poder construir el mapa cultural dels equipaments necessaris al municipi.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No