VNG

Concurs Fotogràfic 300 Anys de Diables a Vilanova i la Geltrú

Bases del concurs

VD 08-04-2010 20:57 Lectures 195

1.PARTICIPANTS:homes i dones majors de 16 anys i que no siguin membres del ball a diables de Vilanova.

2.Tema tots els actes dels 300 anys de diables a Vilanova i la Geltrú, captar imatges de qualsevol dels actes que es celebraran durant els mesos de març fins el dia 1 de novembre de l’any 2010 en motiu d’aquest aniversari.

3.Premis:
1er premi millor imatge de foc 200€
1er premi millor imatge que reflecteixi els actes del 300 aniversari 200€

2on premi millor imatge de foc 100€
2on premi millor imatge que reflecteixi els actes del 300 aniversari 100€

3er premi millor imatge de foc 50€
3er premi millor imatge que reflecteixi els actes del 300 aniversari 50€

4.Obres
Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies en color, blanc i negre o qualsevol altre tècnica i hauran de ser inèdites.
Cada participant podrà optar a un únic premi.

5.Presentació:
Les obres aniran muntades en cartró, cartolina o paspartú de mida 30x40 cm.

6.Identificació:
Al dors de cada obra s’escriurà el PSEUDÒNIM amb el qual concursa el participant i que serà comú per a totes les fotografies del mateix autor, també hi ha de constar el TITOL de la fotografia, aquest serà diferent en cada fotografia del mateix autor. En un sobre tancat a part ha de constar,a fora,el mateix PSEUDÒNIM, i a dins el nom,adreça i telèfon del participant.

7.Termini d’admissió:
Les obres s’hauran de lliurar a la botiga Okonos fotografia (c/sant Joan 38 baixos) de Vilanova i la Geltrú entre els dies 20 de març del 2010 i l’ 1 de novembre de 2010. L’ horari és de 10.00h del mati fins les 13.00h i de 16.00h a 20.00h, registrant-s’hi el portador en l’acte de lliurament.

8.El jurat:
El jurat serà compost per dos fotògrafs professionals especialitzats en cultura popular, un representant de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i dos membres del ball de diables de Vilanova i la Geltrú, un d’aquests membres farà la funció de secretari i aixecarà acte. Si cal el jurat podrà fer una selecció prèvia de les obres rebudes. El jurat es reserva el dret de declarar desert qualsevol dels premis.

9.Lliurament de premis:
El veredicte del jurat es farà a porta tancada, les fotografies participants quedaran exposades al TOC, (c/St. Sebastià núm. 11) les tardes entre els dies 16 i 20 de novembre de 2010, de 18.30h a 20.30h. L’entrega de premis es realitzarà el dia 20 de novembre de 2010 dins la festa de cloenda de la celebració dels 300 anys de diables a Vilanova.

10. Les possibles obres no seleccionades i també les obres no premiades que figuren en l’exposició podran esser recollides al mateix lloc que varen entregar durant el mes posterior a l’exposició. En el mateix horari, les fotografies no recollides en els dies marcats anteriorment, quedaran en dipòsit de la colla del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, les quals podran ser utilitzades per l’entitat sense cap dret a indemnització.


11.Condicions generals: Les obres premiades restaran en propietat de la colla Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú i podran ser utilitzades en qualsevol mitjà de premsa, publicitat i promoció del ball de diables. La colla de diables tindrà cura de la conservació de les fotografies rebudes. No obstant això, no es fa responsable dels danys fortuïts que puguin produir-se. La colla del ball de diables, com a entitat organitzadora resoldrà, al seu criteri, qualsevol imprevist o reclamació que pogués presentar-se, excepte si són referits al veredicte del jurat, que serà inapel•lable.


LA PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS FOTOGRÀFIC COMPORTA L’ACCEPTACIÓ DE TOTS ELS PUNTS DE LES BASES.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No