SITGES

Èxit rotund de la 4ª D.O. World Dance Sport Sitges 2010

2.600 espectadors van gaudir de l’esdeveniment durant quatre dies

VD 08-04-2010 22:30 Lectures 294

Arxivat a:

Sitges ha acollit de l’1 al 4 d’abril, a 4ª edició del D.O World Dance Sport que per primera vegada s’ha celebrat a Sitges. Es tracta d’un esdeveniment esportiu vinculat al món del ball i que ha comptat amb 4 proves incloses dins el Campionat del món. Durant els 4 dies de competicions han participat en les diferents proves i categories fins a 2.000 ballarins que 2.600 espectadors han pogut admirar al Pavelló de Pins Vens. En total s’han ofert 24 categories de ball, entre amateurs i professionals. Per tant la convocatòria ha estat tot un èxit rotund tant de participants com de públic.

A nivell de premis, la parella espanyola formada per Manuel Ramírez i Julia López en la categoria World Sènior II Latin i la parella alemanya formada per Michael Lindner i Beate Linder en la categoria World Senior II Standard, han estat els grans guanyadors de la final mundial de la IDSF WORLD CHAMPIONSHIP SENIOR II STANDARD.

La decisió ha estat presa pels 5 jurats d’aquest certamen, integrats per un total de 50 professionals reconeguts a nivell internacional i que en total han atorgat fins a 72 premis entre les categories de Ball Standard, Llatins, Rock & Roll, Hip Hop i Weelchair (cadira de rodes). Entre els participants i guanyadors s’han pogut veure parelles de 40 països diferents. Cal destacar que 20 de les 72 parelles guardonades són espanyoles, 7 de les quals han obtingut el primer lloc en seva la categoria .

Tant des de la pròpia organització de l’esdeveniment, ATA Produccions, com des de l’Ajuntament de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges, ambdós col·laboradors del certamen; valoren l’experiència com un gran èxit i amb un resultat que ha superat les expectatives inicials de públic i pernoctacions generades la municipi.

El Director de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges, Claes Akerblom, destaca que “hem tingut un esdeveniment de gran qualitat amb ballarins de nivell internacional, tant amateurs com professionals, un gran nombre d’espectadors que s’han desplaçat a Sitges per gaudir de l’espectacle i que han quedat absolutament meravellats, hem comptat amb un jurat de luxe a nivell internacional, han sonat més de 10.000 cançons... en definitiva, un gran espectacle que deixa a Sitges una imatge de categoria, estil i amb personalitat.”

La D.O World Dance Sport també ha despertat l’interès dels mitjans de comunicació i diferents cadenes de televisió tant d’àmbit autonòmic com estatal i internacional, han comprat els programes que s’han enregistrat de l’esdeveniment i que properament s’emetran.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No