VNG

L'Ajuntament liquida a zero el pressupost de 2009

El dilluns 12 d'abril el govern municipal donarà compte de la liquidació pressupostària durant el Ple Ordinari

Vilanova.cat 08-04-2010 22:35 Lectures 197

Aquest dilluns 12 d'abril el govern municipal donarà compte, durant el Ple ordinari, de la liquidació pressupostària corresponent a l'exercici de 2009. L'Ajuntament ha tancat els números municipals en situació de 'zero tècnic', ja que s'ha s'ha generat una plusvàlua de 100.000 euros.
L'equip de govern ha explicat que el Consistori va fer l'esforç de contenció pressupostària durant el 2008 i el 2009 amb un estalvi al voltant dels 2 milions d'euros. Segons el regidor d'Hisenda i Règim Intern, Albert Sanabra, "en un any en que el país i les finances de molts municipis s'han vist afectats negativament, l'Ajuntament de VNG ha acabat tenint els ingressos que havia previst i això ha quedat reflectit en la liquidació del pressupost".

Així mateix, el regidor Sanabra ha explicat que l'estalvi del capítol I, amb menys hores extres i menys contractacions i l'estalvi del capítol III, generat per la baixada dels interessos de crèdit (700.000 euros), han suposat un estalvi aproximat d'un milió d'euros. Aquests diners, el govern municipal els ha destinat a eliminar rebuts de difícil cobrament.

El govern, prèviament a l'acte de donar compte al Ple de la liquidació pressupostària, dimarts va presentar els números als grups municipals de l'oposició, en la reunió de la Comissió Especial de Comptes. Durant un mes el document pot ser consultat i es preveu sotmetre'l a aprovació del Consistori durant el Ple del mes de maig.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No