CANYELLES

Valoració positiva de la campanya d’esterilització d’animals domèstics

Actualment ja s’està treballant per intentar tornar a formar part d’aquesta campanya el proper més d’octubre

VD 08-04-2010 22:46 Lectures 350

Arxivat a:

La campanya, que consistia en una subvenció del 50% del cost de la intervenció quirúrgica realitzada en qualsevol de les clíniques veterinàries col·laboradores des de l’1 d’octubre fins al 31 de desembre 2009, ha tingut una molt bona acceptació i 30 ciutadans/es del municipi han sol·licitat el servei durant aquest període, el que representa un 20% més d’usuaris.

L’Ajuntament entén que cal enfocar la problemàtica de l’abandonament dels animals domèstics des d’una perspectiva multidisciplinar. L’esterilització ajuda sense necessitats de controlar els cicles reproductius dels animals i evita animals no desitjats, però és necessari implicar a tots els agents que intervenen (venedors, criadors, veterinaris, administracions, ciutadania,...) per poder tancar el cercle i fer una bona gestió dels animals domèstics, podent fer complir així els drets que reconeix la normativa al respecte.

És per aquest motiu que l’Ajuntament vol seguir en aquesta línia i ja s’està treballant per poder tornar a formar part d’aquesta campanya, a partir del proper més d’octubre.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No