CANYELLES

1.000 persones visiten l’exposició Jocs del Món

Pares i mares amb els seus infants van jugar amb jocs provinents de diverses cultures

VD 08-04-2010 22:43 Lectures 357

Arxivat a:

L’exposició va obrir les portes el dia 22, però el dissabte 27 ja es va celebrar l’acte d’inauguració amb la presència de l’alcalde de Canyelles, Xavier Robert i el regidor d’Esports, Joaquim Martínez, acompanyats d’altres electes del municipi, Carme Ercilla, Cap de l’Oficina Tècnica d’Esports, regidors d’Esports de la Comarca, el gerent del Consell Esportiu, entitats del municipi, i una cinquantena de canyellencs i canyellenques. L’acte es va celebrar a les 17.00h de la tarda a la Sala Multicultural de Canyelles, on tots els assistents van estar provant els diferents jocs que oferia l’exposició.

Pares i mares acompanyats dels seus infants van estar jugant amb els jocs provinents de diferents cultures, en definitiva, diferents propostes elaborades per a potenciar el joc i donar-li valor com a base d'educació pels nens i nenes. Posteriorment a la inauguració, els nens i nenes van participar en un taller de baldufes.

Durant una setmana han estat visitant la sala una mitjana de 100 persones, xifres que indiquen la bona acceptació que ha causat l’exposició entre la població canyellenca, com a oci alternatiu, tot i que més centrat pels infants, obert per a tothom. L’Ajuntament, ha quedat tant satisfet de l’experiència que ja està treballant per incorporar els jocs tradicionals a la propera festa de l’esport que tindrà lloc el 5 de juny.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No