COMARCA

Rutes literàries al Parc del Garraf

VD 08-04-2010 23:20 Lectures 156

Arxivat a:

Utilitzant la literatura com a fil conductor, l'objectiu d'aquestes rutes és apropar els espais naturals a un públic divers i interessat a aprofundir en la geografia i la cultura del nostre país.

Aquest dissabte 10 d'abril es pot seguir la ruta Sitges i els modernistes. El punt de trobada és la plaça d'Eduard Maristany, on hi ha l'estació de tren de Sitges. I en aquest mateix parc, el dissabte 24 d'abril es farà l'itinerari Vilanova i Víctor Balaguer, amb sortida des de la biblioteca Joan Oliva i Milà, situada a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú.

La durada dels itineraris és d'unes dues hores i mitja i l'hora de sortida és a les 10.30 h. La inscripció es pot fer per correu electrònic a l'adreça info@coneixerbcn.com .

Les pròximes rutes seran: el 8 i 22 de maig al Parc Natural del Montseny, el 5 de juny al Parc de la Serralada de Marina i el 19 de juny al Parc Agrari del Baix Llobregat.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No