COMARCA

40 Principals i Cadena Dial celebren el seu 5è aniversari amb David DeMaria

Aquest dissabte, al restaurant Nàutic Vilanova

VD 05-05-2010 15:16 Lectures 275

Arxivat a:

El conegut cantant espanyol David DeMaría, actuarà desprès d’un sopar de Gala que reuneix a més de 300 persones convidades a celebrar el segon aniversari del resturant amb un concert semi-acústic de luxe, ja que tindran a David DeMaría ben a prop. Actuarà en exclusiva a Vilanova i la Geltrú, en motiu també del cinquè aniversari de 40Principals i Cadena Dial a les nostres comarques.

David DeMaría presentarà alguns dels temes del seu nou treball “Relojes de Arena”. Amb onze discos publicats i més d’un milió de discos venuts, l’artista ha guanyat ja dos Premios Ondas i té desenes de temes editats amb grans artistes de renom com Alejandro Sanz, Malú o Antonio Orozco.

El concert està patrocinat per Pastisseries Mercè, Retto Moda, Centre Dental Vilanova, COMPRAR CASA, Reyes y Barón Hostelería.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No