SITGES

La 4a edició del Sitges Swing Festival ha estat un èxit de participació

Sitges es consolida com a punt de trobada de balladors de Swing

VD 05-05-2010 21:55 Lectures 400

Arxivat a:

Sitges ha celebrat aquest cap de setmana la quarta edició del Sitges Swing Festival, entre els dies 30 d’abril i 2 de maig de 2010. El certamen ha superat les expectatives i s’ha consolidat com a punt de trobada de balladors de swing de tot l’Estat. La majoria dels 200 inscrits han vingut de diferents punts de Catalunya, la Comunitat de Madrid i Andalusia. A més, també hi hagut participants d’altres països d’Europa, com Alemanya i França.

El programa incloïa tant classes de swing de diferents nivells com diverses activitats per posar en pràctica els passos apresos durant les hores lectives. Com a propostes més lúdiques hi hagut ballades socials al Baluard, tant dissabte com diumenge a la tarda. Aquesta iniciativa ha estat molt ben rebuda tant pels participants i el públic, com pels mitjans de comunicació, ja que programes com España en Directo de Tv1 es fa desplaçar fins a Sitges per fer-ne un seguiment.

Una altra de les activitats del programa i que ha estat seguida amb molt d’èxit han estat les festes nocturnes a ritme de swing i música dels anys 20, 30 i 40 a la Societat Recreativa El Retiro. La música en viu de l’orquestra Sitges Swing Strompers ha despertat l’interès tant d’inscrits en els cursos del festival, com de curiosos que atrets pel ball, les nits de divendres, dissabte i diumenge es van acostar a l’entitat.

L’organització del Sitges Swing Festival ha anat a càrrec de la Societat recreativa El Retiro i ha comptat amb la col·laboració de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges. Per al Director de Turisme de Sitges, Claes Akerblom “El Sitges Swing Festival ha donat en aquesta quarta edició un pas endavant i se superat amb el nombre de participants i de balladors espontanis. Des de l’Agència de Turisme de Sitges i amb la marca Sitges, Vila de Festivals seguirem apostant per aquesta iniciativa perquè dóna a Sitges prestigi i impuls econòmic al municipi”.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No