SITGES

Sitges va acollir un total de 545 reunions l'any passat

Aquests resultats es valoren molt positivament des del Sitges Convention Bureau

VD 05-05-2010 22:22 Lectures 229

Arxivat a:

No obstant, des de Turisme de Sitges, el seu Director, Claes Akerblom, ha dit que “són dades molt positives ja que les previsions per al 2009, a l’inici de l’any eren molt més pessimistes i gràcies a l’esforç de totes les empreses implicades s’ha aconseguit aquests resultats satisfactoris”.

Aquestes dades es van donar a conèixer en l’Assemblea anual de socis del programa de Turisme de Sitges, Sitges Convention Bureau. En l’acte d’obertura de l’assemblea, l’Alcalde de Sitges, Jordi Baijet, va elogiar la feina duta a terme durant el 2009 per les 65 empreses integrants del Sitges Convention Bureau. Baijet va afegir que “ Sitges no només ha resistit el sotrac del 2009, sinó que continua sent una destinació capdavantera i un referent en turisme de negocis i innovació, un exemple és la prova pilot de compra amb telefonia mòbil Mobil Shopping, un projecte de grans empreses com son La Caixa, Movistar i Visa”.

Durant l’assemblea també es van anunciar alguns esdeveniments ja confirmats per als propers mesos amb els quals col·labora el Sitges CB. El X Simposi Internacional de Hepatitis Viral portarà a Sitges 600 delegats del 21 al 22 de maig. Del 26 al 29 de setembre hi haurà a Sitges l’ICRS: Congrés Mundial de Reparació del Cartílag amb la previsió d’entre 800 i 1000 assistents. A l’octubre se celebrà l’ISNI, Congrés Mundial de Neuroinmunologia també amb un miler de participants.

Altres punts tractats durant l’assemblea, van ser el resum de la memòria i estudis del mercat de reunions de 2009; la presentació i aprovació del pla d’accions 2010, el tancament comptable de 2009, i el pressupost i quotes 2010.

Com a novetat, en una segona part de l’assemblea, el Sitges Convention Bureau va organitzar un workshop intern en el que van participar 42 professionals de 31 empreses associades propiciant més de 240 contactes amb l’objectiu d’afavorir les oportunitats de negoci i les sinergies que es poden generar entre els propis membres del programa.

La jornada va continuar amb la visita guiada a l’Autòdrom amb Agisitges i va concloure amb un dinar al restaurant La Masia.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No