VNG

El Dia del Medi Ambient centra les activitats del programa del CRIA

Destaquen les activitats centrades el dia 5 de juny

VD 16-05-2010 22:47 Lectures 263

El Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) presenta la programació d'activitats de temàtica ambiental que s'ofereix a la ciutat entre els mesos de maig a agost. Destaquen els actes entorn el Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, que inclouran, entre d'altres, una instal·lació artística a la plaça de la Vila.

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient s'ubicarà un estand informatiu a la rambla Principal, on es podran rebre consells de com tenir una actitud mediambientalment responsable. Així mateix, s'organitzaran activitats infantils amb bicicletes i altres de manualitats amb reciclatge. El mateix dia es presentarà el mural amb la reproducció de l'obra guanyadora del darrer concurs Artiterra.

El dia abans, 4 de juny, es veurà a la plaça de la Vila una instal·lació artística, formada per petits murals sobre les espècies del món, realitzats per alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny. Aquesta activitat s'acompanyarà de la lectura d'un manifest.

El mateix cap de setmana la Fira Internacional de les Idees i els Invents, Attic, oferirà una secció especialitzada sobre energies renovables. Aquesta iniciativa es desenvoluparà amb el suport de l'Agència Local de l'Energia. D'altra banda el programa del CRIA per als propers mesos proposa tallers energètics, activitats entorn la pesca i la costa, una caminada popular pels Colls, la presentació del vaixell d'educació ambiental Goleta Aran, entre d'altres.

El fullet de la programació, que us podeu descarregar aquí, inclou també el calendari de la deixalleria mòbil per aquests mesos. La programació del CRIA és oberta a aportacions i propostes d'entitats i ciutadans. El programa de butxaca es pot trobar a l'OAC, centres cívics, biblioteques i altres punts municipals.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament