CANYELLES

Arriba un espai lúdic per a la gent gran de Canyelles

Tot i que s’instal·larà el proper dimarts, la inauguració tindrà lloc el 28 de maig

VD 16-05-2010 15:47 Lectures 308

Arxivat a:

En el marc del Pla de Concertació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011, des de l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge que impulsa el Programa de Mobiliari Urbà, s’ha acceptat la sol·licitud per part de l’Ajuntament en la què es demanava la cessió d’un espai lúdic i de salut per a la gent gran del municipi. Aquest espai lúdic serà instal·lat el proper dimarts 18 de maig al costat de les taules de tennis-taula del parc del Casal i, el dia 28 a les 10.30h s’inaugurarà el nou servei amb la presència d’un fisioterapeuta especialitzat que impartirà una sessió de formació a la gent gran del municipi.

L’espai lúdic és un equipament de millora de l’espai públic i de la qualitat de vida de la gent gran. Està construït per diferents mòduls d’activitat que formen un circuit permanent per treballar les facultats físiques i sensorials de la gent gran, de manera que a través d’un lleuger exercici físic, que tots podran realitzar, es podran millorar les seves capacitats físiques.

L’ús d’aquest espai es realitzarà amb l’acompanyament i assessorament de la persona qualificada i encarregada de la dinamització de l’espai lúdic.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament