CANYELLES

Arriba un espai lúdic per a la gent gran de Canyelles

Tot i que s’instal·larà el proper dimarts, la inauguració tindrà lloc el 28 de maig

VD 16-05-2010 15:47 Lectures 290

Arxivat a:

En el marc del Pla de Concertació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011, des de l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge que impulsa el Programa de Mobiliari Urbà, s’ha acceptat la sol·licitud per part de l’Ajuntament en la què es demanava la cessió d’un espai lúdic i de salut per a la gent gran del municipi. Aquest espai lúdic serà instal·lat el proper dimarts 18 de maig al costat de les taules de tennis-taula del parc del Casal i, el dia 28 a les 10.30h s’inaugurarà el nou servei amb la presència d’un fisioterapeuta especialitzat que impartirà una sessió de formació a la gent gran del municipi.

L’espai lúdic és un equipament de millora de l’espai públic i de la qualitat de vida de la gent gran. Està construït per diferents mòduls d’activitat que formen un circuit permanent per treballar les facultats físiques i sensorials de la gent gran, de manera que a través d’un lleuger exercici físic, que tots podran realitzar, es podran millorar les seves capacitats físiques.

L’ús d’aquest espai es realitzarà amb l’acompanyament i assessorament de la persona qualificada i encarregada de la dinamització de l’espai lúdic.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans