VNG

Vilanova i la Geltrú projectarà els films premiats al 27è Festival Caixa Sabadell

El proper dijous dia 20 es projectarà al Neapolis les pel•lícules guanyadores del Festival que també es projectaran en un total de 20 municipis catalans.

VD 16-05-2010 22:44 Lectures 181

El Festival Caixa Sabadell de Cinema de Muntanya, exhibeix i posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura. El ressò i la consolidació del festival permeten concentrar en pocs dies els millors films de les empreses del sector: televisions i productores independents.Aquestes característiques fan del Festival Caixa Sabadell de Cinema de Muntanya l’única trobada de l’estat espanyol d’aquestes característiques i una de les primeres del món que reuneix milers d’espectadors any rere any.

Els dos films premiats i que es projectaran el dijous 20 de maig a l’Edifici Neàpolis de Vilanova, van ser els guardonats la pasada edició 2009. Expedition Manaslu, de l’alemany Carsten Maaz, va ser guardonada amb el Premi Caixa Sabadell al millor film de muntanya 2009 del festival. La cinta, de 30 minuts, narra l’expedició de Benedikt Böhm i Sebastian Haag, dos alpinistes extrems bavaresos, que intenten l’ascensió i el descens en velocitat del Manaslu, un cim de 8.163 metres situat a l’Himàlaia.The Sharp End, dels nord-americans Peter Mortimer i Nicholas Rosen, va rebre el PremiGrandValira al millor film d’esports de muntanya 2009 del certamen. La cinta, de 60 minuts, explica com alguns escaladors han volgut travessar els seus límits arriscant-hi, gairebé, la vida.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament