VNG

L'ADEG promou l'acompanyament pràctic per a les noves iniciatives

Es tracta d'un curs de Gestió de pimes per a Nous emprenedors

En aquest context de crisi, els iniciadors d'activitat empresarial solen tenir un perfil carent de competències directives, sense formació ni experiència pel que fa a la gestió d'empresa. Aquests homes i dones que volen tirar endavant en el seu propòsit de crear empresa necessiten la deguda orientació -cosa que obtenen de manera prou correcta per part dels serveis públics- però sobretot els cal l'acompanyament de professionals i experts que els ajudin a entendre el seu mercat i a ser competitius. Alhora, l'entorn social i econòmic necessita que aquestes noves iniciatives esdevinguin estructures empresarials que es consolidin i que generin nous llocs de treball.

L'ADEG treballa el flanc de l'emprenedoria des de fa molt de temps i ho ha fet expressiu a través de la plataforma ADEG Advising, formada sobretot per empresaris sèniors. Des d'aquest espai es promou la cultura del risc i l'actitud emprenedora, tot just parets mestres de l'Any ADEG 2010.

En la mateixa línia, la primera organització empresarial del Penedès i el Garraf ha dissenyat un curs intensiu de gestió de pimes per a totes aquelles persones que tenen intenció de crear la seva pròpia empresa però que desconeixen els procediments i les maneres de gestionar-se. El curs té una durada de 24 hores, repartides en sis sessions de treball, i aborda aspectes bàsics de la gestió empresarial, com ara el finançament, les obligacions fiscals i laborals, els deures comptables i com donar-se a conèixer o encetar la cartera comercial.

El curs de Gestió de pimes per a Nous emprenedors s'impartirà entre el 21 d'octubre i el 9 de novembre, tots els dimarts i dijous, en horari de 9h a 13h, a la seu de l'ADEG a Vilanova i la Geltrú. Per inscriure's al curs és imprescindible que l'alumne/-a disposi d'una primera idea de negoci i que es comprometi a elaborar el seu pla d'empresa. Cada alumne disposarà de 2 hores de tutoria individualitzada per a l'elaboració del seu propi pla de negoci. Els alumnes que completin de manera satisfactòria el programa formatiu rebran el diploma ADEG Business, l'institut de direcció d'empresa de l'ADEG i participaran en un programa de suport específic per a la consolidació de noves iniciatives empresarials.

El curs està subvencionat en bona part per la mateixa entitat empresarial de l'ADEG i té un cost únic de 30 € en concepte de matrícula. Es pot demanar més informació al tel. 902 106 700.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!