VNG

Novena convocatòria del Concurs de Contes Eròtics de l'Agrupació

Es tracta del concurs literari més antic d’aquest gènere i format que es convoca a Catalunya. És premi consolidat i amb una participació habitual d'entre 30 i 40 obres arribades de Catalunya, Mallorca, País Valencià, Madrid, Alemanya i el Sud de França.

El premi 2011 s’atorgarà al millor conte original i inèdit, de gènere eròtic escrit en català per persones majors de 18 anys. Els treballs hauran de tenir una extensió màxima de 10 fulls amb un format determinat, i s’hauran de lliurar al local de l’Agrupació de Balls Popular de Vilanova i la Geltrú, al carrer Major número 73, fins el 10 de desembre de 2010.

El jurat d’aqueta edició estarà format Mercè Foradada, Xavier Vernetta, Anna Poch , Andreu Pino i Joan Torrens. Enguany el secretari del concurs serà Jordi Masana.

Les novetats d’aquesta edició és la voluntat de l’organització d’establir, a partir d’aquesta, un jurat fix. Els tres contes finalistes formaran part del proper llibre que editarà l’ABP amb els tres millors contes de les edicions 2009-2011, que es presentarà l’any 2012 en la 10ena edició del concurs.

El premi es lliurarà dins els actes del Carnaval de Vilanova 2011, una altra de les novetats de l’edició 2011 és que els premi es lliurarà el dissabte de carnaval (5 de març) per la tarda, fent coincidir la primera actuació del ball de Malcasats de l’Agrupació amb l’inici de l’acte.

Les bases completes es poden consultar a la web de l’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i a la de concursos literaris del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!