CUBELLES

El Govern i la Diputació expliquen el pla d’accessibilitat

L’acte tindrà lloc al Cinema Mediterrani el 30 de setembre a les 19 h.

Aquest és un projecte que es porta a terme en conveni amb la Diputació, que es fa càrrec del 85% del cost de redacció (38.250,00 €), mentre que l’Ajuntament assumeix la resta. El conveni, subscrit entre les dues administracions, es va formalitzar a finals de 2009. El mes de setembre d’enguany, la Diputació ha adjudicat la seva redacció a CINESI, SL. Actualment, els tècnics d’aquesta empresa treballen en la redacció del Pla, amb la col·laboració dels serveis tècnics de l’Ajuntament i dels tècnics de la Diputació.

L’aprovació de plans d’accessibilitat estan recollits per la llei de promoció de l’accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques, que estableix que els ens locals han de disposar d’aquest document. a més, insta a tenir-lo actualitzat dins dels plans especials d’actuació per a adaptar els espais públics a les normes d’accessibilitat vigents.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!