VNG

Es reprenen les visites guiades als refugis antiaeris de Sant Antoni

Per participar-hi cal inscriure's prèviament a l'Oficina del Nucli Antic

VD 13-10-2010 21:57 Lectures 291

El proper dissabte 23 d'octubre es reprenen les visites guiades al refugis de sota l'església de Sant Antoni Abat. Després de l'èxit de les visites que es van realitzar durant el mes de juliol i en les quals hi van participar unes 200 persones, durant la tardor i l'hivern es donarà continuïtat a l'activitat realitzant una visita al mes. Concretament les vistes guiades programades per a l'últim trimestre de 2010 seran els dissabtes 23 d'octubre, 20 de novembre i 18 de desembre, de les 11.00 a les 12.30h.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93 814 00 00 (ext. 2047) a partir del dilluns 18 d'octubre, en l'horari d'atenció al públic de l'Oficina d'Intervenció Integral del Nucli Antic (dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9.30 a 14h). Cada persona no podrà fer més de 4 reserves.

Aquesta activitat s'emmarca en el cicle Fem Memòria!, organitzat des del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic, i que té l'objectiu de donar a conèixer un dels elements patrimonials més característics de la Vilanova Vella: els refugis antiaeris de sota l'església de Sant Antoni Abat.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No