SANT PERE DE RIBES

Diversos SEFED de Catalunya es donen cita a Ribes en un meeting-point

VD 09-11-2010 17:27 Lectures 508

Arxivat a:

En total hi van haver una seixantena d’alumnes procedents dels centres de Molins de Rei, El Prat de Llobregat, Manresa, Granollers, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Tortosa, Lleida, El Vendrell, Tarragona i Lliçà de Munt.

En aquest meeting-point es realitzen presentacions dels productes de les empreses simulades i intercanvis comercials, mitjançant la metodologia de la simulació d’empreses, per tal de millorar l’aprenentatge dels estudiants.

El Programa SEFED, és una oferta formativa basada en el sistema d’empreses simulades i amb finalitats educatives. En els seus cursos es reprodueixen situacions reals. Per això, el centre adopta la forma i la distribució d’una oficina administrativa d’una empresa, on es realitzen els circuits, les relacions i el moviment de documents administratius habituals, i s’utilitzen els mateixos canals de comunicació que les empreses.

Gràcies a aquesta metodologia de treball, els alumnes adquireixen una formació administrativa molt més pràctica. A més, també tenen un suport complementari a l’autoformació en idiomes (català i anglès) i informàtica.

El proper curs s’iniciarà el 7 de gener i les inscripcions ja es poden formalitzar a Can Puig - Servei d’Ocupació i Formació (Carrer Major, 100, de Ribes).


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres