SANT PERE DE RIBES

Diversos SEFED de Catalunya es donen cita a Ribes en un meeting-point

VD 09-11-2010 17:27 Lectures 534

Arxivat a:

En total hi van haver una seixantena d’alumnes procedents dels centres de Molins de Rei, El Prat de Llobregat, Manresa, Granollers, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Tortosa, Lleida, El Vendrell, Tarragona i Lliçà de Munt.

En aquest meeting-point es realitzen presentacions dels productes de les empreses simulades i intercanvis comercials, mitjançant la metodologia de la simulació d’empreses, per tal de millorar l’aprenentatge dels estudiants.

El Programa SEFED, és una oferta formativa basada en el sistema d’empreses simulades i amb finalitats educatives. En els seus cursos es reprodueixen situacions reals. Per això, el centre adopta la forma i la distribució d’una oficina administrativa d’una empresa, on es realitzen els circuits, les relacions i el moviment de documents administratius habituals, i s’utilitzen els mateixos canals de comunicació que les empreses.

Gràcies a aquesta metodologia de treball, els alumnes adquireixen una formació administrativa molt més pràctica. A més, també tenen un suport complementari a l’autoformació en idiomes (català i anglès) i informàtica.

El proper curs s’iniciarà el 7 de gener i les inscripcions ja es poden formalitzar a Can Puig - Servei d’Ocupació i Formació (Carrer Major, 100, de Ribes).


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No