VNG

Vilanova i la Geltrú estrenarà una nova il·luminació nadalenca

La nova il·luminació, amb material de baix consum i amb un disseny més actualitzat, s'estendrà a més sectors de la ciutat

VD 09-11-2010 18:08 Lectures 303

Des de la setmana passada, i durant els propers dies, els carrers de Vilanova i la Geltrú s'han començat a guarnir amb la tradicional il·luminació nadalenca.

La principal novetat d'aquest any és l'increment de les zones de la ciutat que estaran il·luminades amb motius nadalencs. Enguany es col·locaran llums als carrers reurbanitzats del centre, així com als barris de Santa Maria, del Prat de Vilanova i del Fondo Somella, incorporant-se d'aquesta manera als habituals sectors de la rbla. Principal i rbla. de la Pau (que tindrà una il·luminació continuada des de la plaça de les Neus, fins al passeig Marítim) av. de Francesc Macià, c. de la Llibertat, pl. de la Vila, pl. de les Cols, pl. Lledoners, Mercat del Centre, centres cívics i barri de la Collada.

Aquest increment de zones s'ha pogut realitzar gràcies a la implicació de l'empresa concessionària del servei de neteja i recollida de la brossa SUFI, que s'ha fet càrrec del lloguer de la nova il·luminaria, amb la qual cosa el cost per l'ajuntament és de zero euros.

L'acord SUFI, vigent mentre duri la concessió, també possibilita que l'ajuntament pugui assumir la col·locació dels llums de Nadal als principals carrers comercials del centre (Sant Sebastià, Caputxins, Sant Gervasi) i que fins ara assumien els mateixos comerciants, així com els llums del sector del Nucli Antic.

Una altra de les novetats d'aquest any és la renovació de la lluminària que, a més d'incorporar un nou disseny, està feta amb leds (bombetes de baix consum), amb la qual cosa s'afavoreix l'estalvi energètic.

També hi haurà canvis en la il·luminació de la plaça de la Vila

L'equip de treball de la brigada municipal ja ha començat ha instal·lar aquests darrers dies, els primers llums. I un cop acabi la Fira de Novembre es començaran a col·locar la resta. L'encesa es farà de manera progressiva entre l'1 i el 7 de desembre.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No