VNG

Jornada de portes obertes al museu Balaguer amb motiu de la Fira

La jornada de diumenge és una bona oportunitat per veure les exposicions dedicades a Ricart i Guinovart

VD 09-11-2010 20:32 Lectures 155

E. C. Ricart (1960-2010). Gravats és l'homenatge que la Biblioteca Museu Víctor Balaguer fa a l'artista per commemorar el cinquantè aniversari de la seva mort. En aquesta exposició, que es pot visitar fins al 9 de gener, es presenta el treball de catalogació que s'ha dut a terme des de la institució balagueriana de cada un dels gravats de l'artista vilanoví.

Guinovart. Obra gràfica, de la planxa al paper presenta una selecció d'obres de Josep Guinovart, on es poden apreciar les diferents tècniques d'estampació que va utilitzar: serigrafies, gravats i litografies. La mostra també es pot visitar fins al 9 de gener.

A més a més, el dijous 18 de novembre a les 19 hores dins els actes de commemoració de l'aniversari de la mort d'en Ricart, se celebrarà la conferència Els gravats en fusta d'E.-C. Ricart a càrrec de Roser Amela, gravadora i professora de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres