SITGES

Campanya de control de l’ús del mòbil entre els conductors

En 2009, la Policia Local de Sitges va posar 71 denúncies a conductors de vehicles de tot tipus per aquest tipus d’infracció, i en el que portem d’any ja s’han posat 56 denúncies

VD 09-11-2010 20:44 Lectures 289

Arxivat a:

La Policia Local de Sitges porta a terme una campanya de control i vigilància sobre els conductors que parlen pel mòbil quan condueixen, el que constitueix una infracció de trànsit. Els agents van iniciar el controls ahir dilluns en diferents punts del casc urbà de la vila i aquests s’estendran fins al dia 14 d’aquest mes.

En 2009, la Policia Local de Sitges va posar 71 denúncies a conductors de vehicles de tot tipus per aquest tipus d’infracció, i en el que portem d’any ja s’han posat 56 denúncies.

Aquesta campanya és d’abast estatal. L’objecte és el control de l’ús dels dispositius telefònics entre els conductors de vehicles i la recollida de dades serviran per elaborar les estadístiques policials.

Primer curs per a policies a Sitges

La Regidoria de Prevenció i Seguretat Ciutadana i el Sindicat de Funcionaris de Policia han organitzat per primer cop una curs per a agents sobre Detenció Policial i que s’ha saldat amb la participació de 40 agents, 20 dels quals eren de Sitges.

El curs ha arrencat amb la intenció de donar formació de perfeccionament als agents. Aquest s'emmarca en el Pla de Formació de l'Ajuntament de Sitges que impulsa la Regidoria de Prevenció i Seguretat Ciutadana.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres