CUBELLES

El ple marca el llindar tècnic màxim per dur a terme les inversions

El titular d’Hisenda, Xavier Grau, considera a Ràdio Cubelles que s’està treballant en el bon camí

VD 09-11-2010 20:47 Lectures 261

Arxivat a:

El regidor d’Hisenda, Xavier Grau, afirmava en declaracions a Ràdio Cubelles que s’està “a punt de perdre la possibilitat de fer aquestes inversions”. Malgrat això, Grau també considerava que des del Govern se sent que s’està treballant en el bon camí i, tot i que no hi ha cap acord tancat amb l’oposició, es valora molt positivament l’actitud dels grups de portar al Ple les inversions i permetrà que tots s’hi mostrin a favor perquè recullen les principals demandes de l’oposició.

Segons el regidor d’Hisenda, el Govern manté, per exemple, la proposta de construcció de la pista esportiva a l’IES Les Vinyes i la retirada del tub de fecals del riu Foix, ja que són compromisos adquirits pels grups des del Govern municipal. També hi ha altres propostes que s’han desestimat perquè “no se sustenten”, com ara destinar “només 400.000 euros a l’ampliació del cementiri, doncs és un projecte de 800.000 euros que compta amb 300.000 de subvenció”. El debat iniciat en el darrer Ple d’encarregar els projectes i estudis als tècnics municipals enlloc de contractar-los en empreses externes al Consistori també quedarà sobre la taula ja que “abans caldrà parlar-ho amb els Serveis Tècnics municipals i veure quins projectes es poden fer i quins no”, segons Grau.

Pel que fa a la dinàmica interna del Consistori, el segon Tinent d’Alcalde afirmava que “la falta de suport majoritari al Ple alenteix l’Ajuntament, no l’atura” i que es treballa per dotar de partides pressupostàries els compromisos adquirits. Segons Grau, “no es deixarà ni un forat a l’Ajuntament ni factures pendents de pagar”.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres