VNG

Argumenta tornen a Vilanova la setmana que ve

Les jornades, dedicades als darrers números de la col·lecció d'assaig Argumenta, es duran a terme el pròxim 19 i 20 de novembre al Foment Vilanoví.

VD 09-11-2010 20:59 Lectures 176

Les Jornades Argumenta volen debatre i contrastar idees al voltant dels darrers números editats dins de la col·lecció d’assaig Argumenta d’El Cep i la Nansa. Obertes a tothom, les sessions que l’equip Argumenta ha preparat aspiren a completar els continguts dels llibres publicats i, com ja es va fer en les jornades del 2007, oferir un espai d’intercanvi d’arguments i de propostes.

Amb aquest objectiu, s'ha convidat a diverses persones, acreditades en els àmbits respectius, perquè de manera distesa, lliure, indagatòria i crítica, en la línia de la col·lecció, aportin al debat idees a fi de proposar alternatives als grans desafiaments a què han de fer front la societat i la cultura catalanes d’avui.

Aquestes jornades són també la cloenda del projecte editorial, iniciat el 2002, que ha donat a conèixer, tal com tenia previst, dotze monografies divulgatives de temàtica cultural.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No