VNG

Argumenta tornen a Vilanova la setmana que ve

Les jornades, dedicades als darrers números de la col·lecció d'assaig Argumenta, es duran a terme el pròxim 19 i 20 de novembre al Foment Vilanoví.

VD 09-11-2010 20:59 Lectures 141

Les Jornades Argumenta volen debatre i contrastar idees al voltant dels darrers números editats dins de la col·lecció d’assaig Argumenta d’El Cep i la Nansa. Obertes a tothom, les sessions que l’equip Argumenta ha preparat aspiren a completar els continguts dels llibres publicats i, com ja es va fer en les jornades del 2007, oferir un espai d’intercanvi d’arguments i de propostes.

Amb aquest objectiu, s'ha convidat a diverses persones, acreditades en els àmbits respectius, perquè de manera distesa, lliure, indagatòria i crítica, en la línia de la col·lecció, aportin al debat idees a fi de proposar alternatives als grans desafiaments a què han de fer front la societat i la cultura catalanes d’avui.

Aquestes jornades són també la cloenda del projecte editorial, iniciat el 2002, que ha donat a conèixer, tal com tenia previst, dotze monografies divulgatives de temàtica cultural.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres