VNG

Damià Calvet torna al govern de la Generalitat

El polític vilanoví Damià Calvet ha tornat al govern de la Generalitat de mans d'Artur Mas, que l'ha nomenat secretari de Territori i Mobilitat. Calvet ja havia format part de l'executiu de Jordi Pujol com a director general d'Arquitectura i Habitatg

VD 12-01-2011 19:43 Lectures 2423

Damià Calvet deixarà Palma de Mallorca, on resideix i treballa des de fa set anys, per incorporar-se a l'equip d'Artur Mas com a secretari de Territori i Mobilitat. Calvet treballa fins ara al grup constructor Vertix i ocupa la segona vicepresidència de l'Associació Empresarial de Promotors Immobiliaris de Balears (Proinba).

Calvet està graduat en Enginyeria d'edificació per La Salle, diplomat en Relacions institucionals i màrqueting públic per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Arquitectura tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya, A més, ha estat docent del programa de Màster de Project Management en Edificació de la Universitat Politècnica de Catalunya, i responsable de Relacions Institucionals de la Universidad de les Nacions Unides (United Nations University, UNU) a Barcelona.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres