VNG

S'inicia el procés de selecció de personal per a la Plataforma Centre Multiserveis

Els aspirants realitzen aquests dies les provés tècniques i pràctiques per accedir als 80 llocs de treball que s'oferten

VD 24-02-2011 0:02 Lectures 258

Aquests dies s'estan duent a terme les proves de selecció per a cobrir els 80 llocs de treball que es crearan amb la propera posada en marxa de la Plataforma Centre Multiserveis.

Els candidats i candidates es troben enmig del procés de selecció, que es realitza a les noves instal·lacions de La Plataforma, mitjançant les corresponents entrevistes, proves tècniques, pràctiques i psicotècniques, que permeten avaluar i escollir la persona que millor s'ajusta al perfil demandat en cadascuna de les places.

El Consorci de Serveis a les Persones de Vilanova i la Geltrú va rebre un total de 830 sol·licituds. D'aquestes, el 40% eren de persones que s'havien presentat per cobrir places administratives. El 60% restant va mostrar interès per ocupar places tècniques assistencials dels àmbits de salut i de serveis socials.

El procés de selecció dels aspirants té l'objectiu de poder disposar d'un equip de professionals tots ells ajustats als perfils necessaris per a posar en funcionament els diferents serveis de que consta La Plataforma.

Atès que la incorporació laboral dels professionals a La Plataforma serà gradual en el temps, es preveu que el procés de selecció s'allargui durant els mesos de febrer i març.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No