COMARQUES

Inauguració de l'Espai Fotogràfic Humberto Rivas al Parc del Garraf

Diumenge, 27 de febrer, a les 12.00 h

VD 24-02-2011 9:41 Lectures 208

Arxivat a:

La masia Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts acollirà a partir d'ara l'Espai Humberto Rivas dedicat a la fotografia, per iniciativa de Jordi Aligué i Anna Bellvehí, gestors responsables d'aquest centre juntament amb Arturo Blasco.

La nova sala vol oferir un petit homenatge dels espais naturals protegits a la persona i l'obra d'aquest fotògraf, precisament en el lloc on l'artista va treballar en diversos projectes de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

El nou espai, de caràcter permanent, exposarà obres de diferents fotògrafs, sota la memòria d'Humberto Rivas. Els mesos de març i abril hi haurà obres de Ferran Freixa, Jordi Guillumet, Humberto Rivas i Mariano Zuzunaga. Els mesos de maig, juny, juliol i setembre, es podran veure fotografies de Jordi Aligué, Salvador del Carril i Toni Cumella. I a l'octubre, novembre i desembre s'hi exposarà l'obra de Manel Esclusa.

L'horari de visites és de divendres a diumenge de 10.00 a 14.00 h. De dimarts a dijous també es poden fer visites concertades i els dilluns està tancat.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No