SANT PERE DE RIBES

Torna la festa de la gent gran del municipi

Enguany es farà la tarda del dia 7 de març al pavelló de les Roquetes

VD 24-02-2011 18:07 Lectures 250

Arxivat a:

El dilluns 7 de març, el pavelló esportiu de les Roquetes acollirà, a partir de les cinc de la tarda, una nova edició de la Festa de la Gent Gran de Sant Pere de Ribes. Es tracta d’una celebració lúdica i festiva que organitza l’Ajuntament amb la complicitat dels Casals del municipi i que ja s’ha consolidat en el calendari festiu del primer trimestre de cada any amb la voluntat d’esdevenir un acte de reconeixement a la gent gran del nostre municipi.

Per assistir-hi cal apuntar-se prèviament als Casals de la Gent Gran o a les Oficines d’Atenció Ciutadana tant de Ribes com de les Roquetes. Les inscripcions, de caràcter gratuït, es poden fer del 21 de febrer al 2 de març i les places són limitades. A més, hi haurà un servei d’autocar per a les persones assistents que hi vagin des de Ribes.

La celebració està adreçada a majors de 65 anys, pensionistes, jubilats i prejubilats. Entre d’altres activitats hi haurà una audició de les corals dels Casals; berenar i ball fins a les vuit del vespre; així com una menció especial a les persones assistents que aquest any hagin fet o facin 90 anys.

Tal i com s’ha vingut fent fins ara, l’any que ve la Festa se celebrarà a Ribes.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No