VNG

Talls de trànsit per connectar la xarxa a l'industrial Roquetes

S'avança l'arribada de fibra òptica als polígons del voltant de la ronda d'Europa

VD 24-02-2011 18:37 Lectures 427

La setmana que ve, entre dilluns 28 de febrer i dijous 3 de març, es produiran talls de trànsit successius en els diferents carrils de la ronda d'Europa. El motiu són les obres d'instal·lació de canonades per posar en servei la xarxa de fibra òptica al polígon industrial Roquetes.

Els treballs tindran lloc en quatre punts, un cada dia. El 28 de febrer, a l'alçada del carrer de Solicrup; l'1 de març, a l'alçada de l'avinguda de la Terrosa, on s'aprofitarà per preparar també la connexió dels nous semàfors d'aquesta cruïlla; el 2 de març, a l'alçada del carrer de les Roquetes, i el 3 de març, a l'alçada del carrer d'Albert Ferrer i Soler.

Per realitzar les obres, els carrils s'ocuparan sempre d'un en un, de manera que es garantirà el pas en tots dos sentits de circulació, així com en els carrers de la intersecció on s'estigui treballant.

Xarxa pública per a empreses

El projecte de fibra òptica, tutelat per la Generalitat de Catalunya i finançat amb fons europeus, és una prova pilot que durà la possibilitat de connexió a una xarxa de telecomunicacions d'alta velocitat a les empreses instal·lades als polígons industrials de Vilanova i la Geltrú que hi ha al voltant de la ronda d'Europa entre la ronda Ibèrica i la via del tren. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú coordina les obres en el territori.

Aquesta prova és estratègica per a la ciutat, ja que per primer cop empreses privades tindran accés a una xarxa pública de fibra òptica i perquè s'utilitzarà per posar en marxa el nus de telecomunicacions que s'instal·larà a Neàpolis. Aquest punt donarà servei posteriorment a tota Vilanova i la Geltrú. De fet, es preveu que abans d'acabar l'any es puguin iniciar proves de connexió de fibra fins a la llar.

Plànol sencer del projecte


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No