SITGES

S’inaugura l’Espai Jove de Sitges

L’Espai Jove de Sitges es va inaugurar, el passat dissabte, amb una jornada de portes obertes amb activitats i concerts

VD 21-03-2011 22:55 Lectures 217

Arxivat a:

L’Espai Jove ha obert les seves portes. Aquest dissabte es va inaugurar la nova instal·lació, situada al Parc del Rocar, en una jornada plena d’activitats i concerts de formacions locals. L’acte oficial va tenir a les 19.00 hores, moment en el qual es va tallar la cinta i es va descobrir una placa amb la que s’ inaugurava el nou equipament.

L’alcalde de Sitges, Jordi Baijet, va destacar l’Espai Jove com “un equipament que ajudarà als joves a desenvolupar el seu futur. El nostre desig és que se’l facin seu”. La Diputada d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Inma Moraleda, va destacar Sitges com “un exemple de com una ciutat troba alternatives d’ús a antics espais que, en aquest cas, ha passat de ser una antiga caseta d’un càmping a un espai per a reunions i celebracions d’activitats per a joves”. Finalment, la regidora de Joventut, Elisabeth Pérez, va assenyalar el procés de participació iniciat amb els joves que va servir “per definir els usos del nou Espai Jove. Esperem ara que els mateixos joves ens ajudin a dinamitzar-lo, amb noves propostes d’activitats”. La regidora va explicar també que el nou equipament acollirà concerts i serà una de les seus de les Aules d’Estudi.

El músic Pau Augé va ser un dels primers joves en estrenar la instal·lació i va destacar la utilitat del nou espai que “disposa de diversos espais i que pot ajudar a engrescar els joves a impulsar manifestacions artístiques de tot tipus”.

La jornada de portes obertes va servir per gaudir de diferents activitats. Al matí, la Fàbrica de Sabates va fer l’assaig general d’un melodrama sobre la guerra civil, que dirigeix Joan Carles Alegre i que s’estrenarà a finals del mes de maig. Per la tarda, diferents formacions de joves com Oktuso, Detto i Ohio, Zeidah, Shean i Rost i Soma Club van oferir un concert.

L’Espai Jove disposa de més de 300 metres quadrats, en el qual els joves poden gaudir de sales de reunions per a grups i entitats, de dos bucs d’assaig insonoritzats per a bandes musicals, un punt d’informació i una sala polivalent amb capacitat per a unes 100 persones.


Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No