SITGES

Nous habitatges de protecció oficial a Terramar

L'Ajuntament de Sitges impulsa una nova promoció oficial d’habitatges que contempla la construcció de 18 vivendes, d’entre 50 i 85 metres quadrats amb aparcament i traster vinculat. Les obres començaran al mes de juny i es preveu que la promoció esti

VD 05-05-2011 18:54 Lectures 866

Arxivat a:

La promotora Premier Inmobiliaria construirà 18 habitatges de protecció oficial a la parcel·la de l’Antic Baixador de Terramar, al Passeig de la Riera de Ribes 13. Les obres de la nova promoció començaran el mes de juny i es calcula que els nous pisos podrien estar enllestits l’octubre de 2012.

Els nous habitatges tindran unes dimensions d’entre 50 i 85 metres quadrats, de forma que hi haurà una vivenda d’una habitació; tres habitatges de dues i nou amb tres habitacions. El preu de venda dels pisos de protecció oficial oscil·la entre els 150.000 i 210.000€ més IVA, i inclouen una plaça d’aparcament i trasters vinculats.

La forma de pagament és fraccionada. A l’inici del contracte d’arres previst per al proper mes de juliol s’haurà de fer efectiu el 10% del valor de l’habitatge; un 10% més es farà mitjançant 15 pagarés mensuals, que s’hauran de lliurar des del proper mes d’agost fins a l’octubre de 2012, i el 80% restant del preu es pagarà en el moment de l’escriptura pública, mitjançant hipoteca o efectiu.

Dels 18 habitatges, 15 són de protecció oficial i tres més són concertats. L’empresa promotora triarà lliurament els compradors de dos dels 15 pisos i dels tres concertats, de forma que els 13 restants s’adjudicaran mitjançant un sorteig públic entre els demandants que estiguin inscrits en el Registre de Sol·licitants del municipi de Sitges. La inscripció al Registre s’ha de fer amb anterioritat al sorteig, que inicialment es preveu a partir del 18 de juny.

Els interessats s’han de dirigir a l’OAC per inscriure’s i complir els requisits d’empadronament a Sitges, així com no tenir cap habitatge en propietat. Un cop registrats, hauran de presentar un document conforme estan interessats en participar en el sorteig dels habitatges de Terramar.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No