VNG

Dilluns s'inicien les preinscripcions als cicles formatius d'Arts Plàstiques i Disseny

Les sol·licituds es podran presentar fins al 20 de maig. L'escola ha renovat les seves instal·lacions per oferir millors serveis a l'alumnat

VD 05-05-2011 19:18 Lectures 223

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú obrirà, el proper dilluns 9 de maig, el període de preinscripció als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d'Arts Plàstiques i Disseny que imparteix, que s'allargarà fins al proper divendres 20 de maig.

El centre educatiu municipal ofereix un total de quatre cicles formatiu:

-Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Autoedició
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals

Les persones interessades a preinscriure's han de presentar la sol·licitud a la secretaria del centre juntament amb tota la documentació requerida. El període de matriculació es durà a terme de l'1 al 7 de juliol.

Cal destacar que el final del curs d'enguany (2010-2011) suposarà la graduació de la primera promoció del CFGS de Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals, que es va començar a impartir al curs 2009/2010. L'EMAID és el primer i únic centre públic de l'estat espanyol que imparteix aquesta formació, que obre les portes a sectors del món laboral que estan en alça com el món dels nous media. A més a més, aquesta formació té una relació directa amb els altres cicles que s'ofereixen a l'escola, fet que proporciona als alumnes una formació transversal i completa.

Les resta de preinscripcions, al juny

Durant el mes de juny es duran a terme la resta de preinscripcions a l'oferta formativa que ofereix l'EMAID. En aquest sentit, de l'1 al 8 de juny es realitzaran les preinscripcions a la segona convocatòria per realitzar les proves d'accés als Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny per a l'alumnat que compleixi els requisits.

Pel que fa a l'oferta formativa no reglada que imparteix l'escola, els períodes de preinscripció es duran a terme també durant el mes de juny. En aquest sentit, l'escola municipal imparteix, a banda dels cicles formatius, Talles Especialitzats en Art i Disseny, tant per a nens i nenes com per persones adultes, i un Curs preparatori d'introducció al món de l'art i el disseny per tal d'afrontar amb garanties les proves d'accés als cicles formatius de grau superior.

Millora de les instal·lacions

L'Escola Municipal d'Art i Disseny ha dut a terme durant els darrers mesos una sèrie de millores a les seves instal·lacions per oferir uns serveis de major qualitat a l'alumnat. En aquest sentit, el centre educatiu ha eliminat les barreres arquitectòniques gràcies a la construcció d'un nou ascensor que permet accedir a les persones amb mobilitat reduïda a qualsevol pis de l'escola.

A més a més, el centre també ha dut a terme la construcció de noves aules i lavabos, així com la reforma de la porta d'entrada principal, oferint així uns serveis de major qualitat a l'alumnat.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No