COMARQUES

64.500 euros per a la prevenció d'incendis forestals

Per realitzar 25 obres a la xarxa viària bàsica i a les basses d'aigua de la comarca

VD 05-05-2011 21:22 Lectures 446

Arxivat a:

Aquest any 2011, la Diputació de Barcelona ha atorgat subvencions per un import total de 2.588.000 € a les agrupacions de defensa forestal (ADF). A més, ajuntaments de la província també han participat en l'execució d'obres previstes en els plans de prevenció. Per tant, la inversió total en treballs de prevenció d'incendis forestals és de més de 3 milions d'euros. A la comarca del Garraf, es destinaran 64.500 euros per a la prevenció d'incendis, que s'invertiran en 25 actuacions a la xarxa bàsica.

Les obres a executar durant el present any consisteixen principalment en el manteniment de la xarxa viària bàsica de prevenció d'incendis, d'aproximadament 14.000 km, i de les xarxa dels 900 dipòsits i basses d'aigua repartits per tot el territori forestal de la província de Barcelona (485.750 hectàrees forestals).

Cal remarcar que la Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals, desenvolupa des de l'any 1988 als municipis de les comarques de Barcelona, un programa de recolzament als ajuntaments i a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) per a la redacció i gestió dels Plans Municipals de Prevenció d'Incendis Forestals definits per la legislació forestal catalana.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No