VNG

Conveni marc entre l'ADEG i la Universitat Rovira i Virgili

L’ADEG acaba de signar un conveni marc amb la Universitat Rovira i Virgili amb el propòsit d’establir línies de col·laboració entre totes dues institucions

VD 16-05-2011 19:47 Lectures 107

El conveni precedirà un seguit d'acords puntuals per desenvolupar les relacions universitat/empresa.

L'acord entre l'ADEG i la URV ha estat facilitat pel Centre de Transferència de Tecnologia i Investigació de la mateixa Rovira i Virgili. Tot just el patró de la transferència tecnològica ha estat un dels principals incentius d'aquesta iniciativa i es tracta d'afavorir la connexió entre la innovació germinada a la universitat tarragonina i les empreses del Penedès i el Garraf.

Un altre aspecte que es veurà afavorit per l’acord marc és la participació de professorat de la URV en programes formatius impartits per l’Associació, sobretot en els cursos adreçats a empresaris i directius. En aquest mateix àmbit, des de l'ADEG es donarà difusió de les programacions acadèmiques i els postgraus que s'imparteixen a la Universitat Rovira i Virgili.

El conveni de col·laboració marc ha estat signat per Francesc Xavier Grau, rector de la URV, i Xavier Cardona, president de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans