VNG

Les notícies de l'Ajuntament ja es poden rebre en els mòbils amb Windows Phone 7

La nova aplicació amplia les vies de subscripció al servei de RSS de la informació municipal

VD 16-05-2011 22:35 Lectures 105

Les persones que utilitzen en el seu mòbil el programari de Windows Phone 7 ja poden subscriure's a les notícies de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'empresa Service 2 Media, representada a l'estat espanyol pel vilanoví Raimon Ràfols, ha desenvolupat una nova aplicació per aquesta plataforma, que permet visualitzar el servei RSS de les notícies municipals.

Fa tot just dues setmanes, coincidint amb el congrés de smartphones Genmob, la mateix empresa va presentar aquesta eina per a la plataforma Android, i també té previst desenvolupar-la per a BlackBerry i iPhone. Per instal·lar-la en el mòbil, cal accedir a aquest enllaç, però es requereix el software de Microsoft Zune.

Windows Phone 7 és un nou sistema operatiu de Microsoft per a mòbils, que s'està començant a implantar. De moment es troba en telèfons HTC i alguns Nokia. Justament la setmana passada, de dimecres a divendres, es va celebrar a l'espai de la tecnologia i les idees de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis, un curs intensiu específic sobre aquesta nova plataforma. Els assistents van poder aprendre procediments i tècniques per desenvolupar aplicacions per a Windows Phone 7, com ara jocs, emmagatzematge de dades, animacions, etc.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans