SITGES

Miquel Forns lidera el nou govern de Sitges

El pacte CiU-PP, Sitges-GI i Nou Horitzó, batejat com La Nova Majoria, vol 'adoptar mesures d’austeritat i recuperar la confiança'

Redacció 11-06-2011 13:32 Lectures 527

Arxivat a:

El pacte de La Nova Majoria de Sitges, signat per Convergència i Unió, Partit Popular, Sitges-Grup Independent i Nou Hortitzó, "parteix de la voluntat de canvi expressada a les urnes, atesa la situació extremadament crítica que pateix l’Ajuntament com a conseqüència de la pèssima gestió dels socialistes (que han deixat un deute de 70 milions d’euros)".

En la presentació de l'acord de govern, Miquel Forns ha assenyalat que “aquest equip de govern posarà grans dosis d’il·lusió i de motivació, que faran que cada dia Sitges avanci un petit pas”. Tant Jorge Carretero (PP) com Vinyet Lluís (Sitges-GI) i Lluís Marcé (Nou Horitzó), en les seves intervencions, han mostrat el seu suport i confiança a Miquel Forns i han refermat la seva disponibilitat a treballar pel poble de Sitges, malgrat les dificultats en què es trobaran a causa del deute municipal.  Forns és el cinquè alcalde de Sitges des de la recuperació de la democràcia, el tercer en representació de CiU, després de Josep Cots i Pere Junyent.

Acord de Govern de la Nova Majoria

Miquel Forns i Fusté va néixer a Sitges el 1971. És tècnic en bibliologia i president de Convergència i Unió a Sitges. Militant de CDC des de la seva joventut, el 2007 va encapçalar la llista de Convergència i Unió.

Miquel Forns té una àmplia trajectòria cívica, cultural i social a Sitges, on ha participat activament en la Festa Major, el Carnaval i la Setmana Santa. Ha estat component de les juntes directives de la Comissió de Carnaval del Casino Prado, la Comissió de Festes del barri de les Cases Noves o l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de l'Escola Pia de Sitges, entre d'altres.

També ha participat com a membre actiu en entitats com la secció de Triatló del Club Natació de Sitges, l'Elenc Artístic del Patronat, Gent de Teatre de Sitges, el centre d'esplai la Moixiganga o el ball de la Moixiganga. És soci del Prado, el Retiro, l'ABPS, el Grup d'Estudis Sitgetans, Amics del Garraf i l'ONG Metges Sense Fronteres.

És autor dels llibres Actes oficials, fets i anècdotes de la Festa Major de Sitges (1853-1996), editat pel Grup d'Estudis Sitgetans el 1999, i Santa Tecla: vaivens de la Festa Major petita, també editat pel GES, el 2007.


Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No