SITGES

La sitgetana Mònica Almiñana Riqué, candidata al Senat

La regidoria socialista relleva a la veterana Assumpta Baig

Redacció 16-10-2011 18:48 Lectures 1989

Arxivat a:

VD. Mònica Almiñana

VD. Mònica Almiñana

Mònica Almiñana Riqué és sitgetana d’adopció, ha fet la seva residència de metge de família a l’Hospital de Sant Camil amb l’objectiu de formar-se en un hospital comarcal, i també per poder instal•lar-se definitivament a Sitges.

En l’assemblea del dia 8, a l’agrupació local del PSC, Mònica Almiñana va expressar que mantindria el seu compromís amb Sitges i es va comprometre a treballar des de la cambra per a Catalunya i per a Sitges: “molta gent petita, en molts llocs petits, farà coses petites que canviaran el món”, va dir a l'assemblea.

Almiñana es va incorporar l'any 2006 com a cap de gabinet de la consellera Carme Figueras, amb el govern de Pasqual Maragall. Els darrers anys ha treballat al departament de Salut com a responsable del CatSalut al Garraf, l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i L’Hospitalet.


Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No