SITGES

La sitgetana Mònica Almiñana Riqué, candidata al Senat

La regidoria socialista relleva a la veterana Assumpta Baig

Redacció 16-10-2011 18:48 Lectures 2095

Arxivat a:

VD. Mònica Almiñana

VD. Mònica Almiñana

Mònica Almiñana Riqué és sitgetana d’adopció, ha fet la seva residència de metge de família a l’Hospital de Sant Camil amb l’objectiu de formar-se en un hospital comarcal, i també per poder instal•lar-se definitivament a Sitges.

En l’assemblea del dia 8, a l’agrupació local del PSC, Mònica Almiñana va expressar que mantindria el seu compromís amb Sitges i es va comprometre a treballar des de la cambra per a Catalunya i per a Sitges: “molta gent petita, en molts llocs petits, farà coses petites que canviaran el món”, va dir a l'assemblea.

Almiñana es va incorporar l'any 2006 com a cap de gabinet de la consellera Carme Figueras, amb el govern de Pasqual Maragall. Els darrers anys ha treballat al departament de Salut com a responsable del CatSalut al Garraf, l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i L’Hospitalet.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament