SANT PERE DE RIBES

Dos detinguts per un robatori amb força en un establiment de Sant Pere de Ribes

Els lladres van robar prèviament a Vilanova una Ford Transit per traslladar els sofas i demés objectes que van robar

Redacció 09-11-2011 21:50 Lectures 240

Arxivat a:

Mossos d'Esquadra. Dos detinguts per un robatori amb força en un establiment de Sant Pere de Ribes

Mossos d'Esquadra. Dos detinguts per un robatori amb força en un establiment de Sant Pere de Ribes

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones acusades de cometre un robatori amb força en un establiment de Sant Pere de Ribes. Els fets van tenir lloc el passat 1 de novembre
a l'establiment “Classsofa”, de la Rambla del Garraf, número 10.

Segons fonts policials, els lladres prèviament van sostreure un vehicle Ford Transit a Vilanova i la Geltrú. I tot seguit, aprofitant el dia festiu, van romandre a l'exterior de l’empresa, i finalment van forçar l’establiment. Entre els diferents objectes sostrets hi havia un sofà de pell amb chaisslongue, un sofà relax, diversos puffs i un llum de peu.

El mateix dia i gràcies a l’actuació policial per part de diverses patrulles de Mossos de trànsit de Tarragona, el vehicle sospitós va poder ser interceptat després d’una persecució policial. Realitzades les gestions oportunes per part de l'Unitat d’Investigació de la comissaria de mossos de Vilanova i la Geltrú, es va poder comprovar que els objectes que es trobaven a l’interior del vehicle sostret pertenyien a l'establiment “Classsofa”.

Aquesta unitat d'investigació va procedir a la detenció de dues persones d’orígen moldau, Fatmir M, de 31 anys i veí de Tarragona, i Besnik A, de 30 anys i veí de Vila-seca, amb diversos antecedents per fets similars.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres