SITGES

Finalitza el taller de muntatge d’ordinadors amb l’entrega de diplomes

Durant tres mesos el grup joves ha après a tractar el hardware dels PC’s i a resoldre problemes senzills d’ordinadors

Redacció 16-05-2012 16:00 Lectures 484

Arxivat a:

Ajt Sitges. Finalitza el taller de muntatge d’ordinadors amb l’entrega de diplomes

Ajt Sitges. Finalitza el taller de muntatge d’ordinadors amb l’entrega de diplomes

Els alumnes han après a muntar i desmuntar una torre d’ordinador, a identificar i conèixer els diferents components que la conformen, i a detectar i resoldre possibles problemes. Els mateixos alumnes han explicat l’èxit de l’activitat que els ha permès “aprendre moltes coses i sobretot, perdre la por a desmuntar un ordinador i intentar saber perquè sovint no funciona un ordinador”.

Després de l'entrega dels diplomes, els alumnes han pogut intercanviar idees amb el regidor amb l’objectiu de realitzar nous tallers i noves propostes.

L’Espai Jove s’està consolidant com un centre d’aprenentatge i d’estudi, d’experimentació i trobada entre els joves. Un espai dinàmic que al llarg de l’any acull bucs d’assaig, cursos, tallers, activitats culturals i aules d’estudi.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament