COMARQUES

Sandra Rubí, al capdavant de CDC al Garraf

Elena Redondo va ser escollida per unanimitat nova presidenta de CDC a Sitges

Redacció 16-05-2012 16:11 Lectures 1600

Arxivat a:

CDC. Sandra Rubí, al capdavant de CDC al Garraf

CDC. Sandra Rubí, al capdavant de CDC al Garraf

El nou comitè local format per Isaac Bielsa, Eduard Cosialls, Miquel Marrades, Josep Perez, Ignasi Rubí, Carla Vilà, Miquel Forns i Sandra Rubí. Com a novetat, el comitè incorpora la figura del Consell Assessor, format per Ramon Artigas, Montserrat Coll, Toni de Andrés, Valentín Estrada, Jordi Gil, Dolors Montaner, Jaume Rius entre d’altres el qual serà una peça clau en el funcionament del partit.

Redondo, actual Regidora d’Urbanisme, va encoratjar a tots els presents a seguir treballant units i ara més que mai, pel Sitges de les nostres conviccions i per una Catalunya forta.

Posteriorment, al mateix Casino Prado, va celebrar-se l’assemblea comarcal del Garraf, on la sitgetana Sandra Rubí va ser reelegida per unanimitat Presidenta Comarcal de CDC.

Rubí comptarà amb un executiu format per Gerard Figueras a la Vicepresidència, Blanca Albà a la Tresoreria, Rosa Huguet pel Consell Comarcal, Joan Albet pel Consell Nacional, Gemma Gòmez a l’àrea de Militància, Cristina Suriol a l’àrea de Participació, Francisco Soler a l’àrea d’Emprenedoria, Ramon Antones com a responsable de Gent Gran i els sitgetans Ivan Martínez a l’àrea de Mobilització i Valentí Estrada com a responsable de l’àrea Social i d’Igualtat.

En la mateixa assemblea també van ser escollits, només amb un vot en contra, els Consellers Nacionals de la comarca que seran: Joan Albet, Rosa Huguet, Neus Lloveras i Elena Redondo.
L’assemblea va comptar amb l’assistència de Ferran Falcó, president de la Federació de Comarques de Barcelona de CDC, que va recalcar la importància de la comarca del Garraf i va remarcar la importància de que cal seguir treballant per un objectiu comú, com és ara mateix el Pacte Fiscal per Catalunya.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament