VNG

Vilanova posa en marxa el registre ciutadà

El Registre Ciutadà de Vilanova i la Geltrú vol esdevenir un recull de dades de les persones interessades a participar, a estar al dia, informar-se de l'actualitat municipal i implicar-se en els assumptes públics del municipi. Per formar-ne part sols cal omplir les dades en aquest espai del web vilanova.cat

El Reglament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament estableix entre els seus objectius desenvolupar mecanismes de participació de la ciutadania en la definició dels seus projectes, així com incrementar la participació activa de ciutadans i ciutadanes, formant part dels processos i sessions que s'organitzin.


La importància de la participació

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú entén la Participació Ciutadana com un procés educatiu que passa per aprendre a explicar les seves idees, escoltar els altres, consultar, debatre, negociar i sumar esforços per avançar plegats a fi de millorar el nostre entorn i participar en la presa de decisions, en el seguiment i el control del govern.

La participació tampoc no és cap recepta màgica capaç d'eliminar els conflictes i que ho pugui solucionar tot, però sí que és cert que les decisions i propostes que es prenen participativament tenen més possibilitats d'èxit, en el sentit que s'assumeixen polítiques que han sorgit del consens previ.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!