VNG

Viu Comerç forma als futurs treballadors del comerç

VD. Aparador de botiga de roba

VD. Aparador de botiga de roba

Es tracta de recuperar la figura de l'aprenent, garantint-ne la formació teòric i pràctica alhora. L'IMET formarà els i les joves en comerç durant un període de 285 hores, després d’un període de pràctiques en diferents empreses, aquestes podran contractar als joves amb un contracte formatiu, paral•lelament els alumnes seguirà formant-se a l'IMET en l'ofici de DEPENDENT/A DE COMERÇ.

Viu Comerç participa mitjançant la docència d’alguns del mòduls formatius, destacant la importància que l’associació de comerç de la ciutat s’impliqui en aquest tipus de formació, aportant experiència, i la visió més real de la situació del comerç i de les necessites formatives del sector. D’altra banda col•labora en la recerca de comerços per a que els estudiants puguin desenvolupar el seu període de pràctiques i contractes formatius.

Precisament, la formació, tant dels treballadors dels establiments associats, com dels futurs treballadors, és un dels fonaments que aporten valor afegit al comerç vilanoví, i des de Viu Comerç fa temps que es treballa en potenciar la formació com a tret diferencial del comerç de qualitat i proximitat associat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!