SANT PERE DE RIBES

Els castellers de les Roquetes 'es rifen'

Redacció 27-09-2012 23:25 Lectures 3058

Arxivat a:

VD. Els castellers de les Roquetes

VD. Els castellers de les Roquetes

La butlleta premiada permetrà al portador gaudir d'una actuació dels Castellers de les Roquetes al llarg de la temporada 2013 en el moment i circumstància que desitgi, tan en l'àmbit privat, al pati de casa, o en un espai públic sempre d'acord amb el reglament redactat per la colla per a l'ocasió.

Des d'ara fins a principis de desembre, es posaran a la venda 4.000 butlletes al preu d'1euro. El 12 de desembre al vespre es realitzarà el sorteig al Centre Cívic l'Espai, en un acte públic, i es farà la màxima difusió del número premiat perquè no quedi desert.

Els beneficis del sorteig serviran per sufragar part del dèficit generat per la colla: assegurances, contractació de grallers, desplaçaments, etc.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Referèndum

El resultats del referèndum i la Vegueria Penedès

Jaume Casañas

El passat dia 1 d'Octubre el país va viure un dia històric amb la realització del Referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Es van viure moments de molta intensitat i de molt de sentiment, i el Penedès com la resta de territoris de Catalunya va respondre

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No