SANT PERE DE RIBES

Els castellers de les Roquetes 'es rifen'

Redacció 27-09-2012 23:25 Lectures 3236

Arxivat a:

VD. Els castellers de les Roquetes

VD. Els castellers de les Roquetes

La butlleta premiada permetrà al portador gaudir d'una actuació dels Castellers de les Roquetes al llarg de la temporada 2013 en el moment i circumstància que desitgi, tan en l'àmbit privat, al pati de casa, o en un espai públic sempre d'acord amb el reglament redactat per la colla per a l'ocasió.

Des d'ara fins a principis de desembre, es posaran a la venda 4.000 butlletes al preu d'1euro. El 12 de desembre al vespre es realitzarà el sorteig al Centre Cívic l'Espai, en un acte públic, i es farà la màxima difusió del número premiat perquè no quedi desert.

Els beneficis del sorteig serviran per sufragar part del dèficit generat per la colla: assegurances, contractació de grallers, desplaçaments, etc.


Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent