Reivindicació del ciclisme

XXV Festa de la bicicleta, el 8 de juny

La pedalada popular es completarà amb una botifarrada per als participants i música en directe

Redacció Cubelles 16-05-2013 18:32 Lectures 449

Arxivat a:

La Festa de la bicicleta, tradicional pedalada popular de Cubelles, arriba a la 25a edició el proper 8 de juny. Per commemorar aquesta efemèride la regidoria d’Esports ha preparat una jornada farcida d’actes amb nombroses novetats respecte les edicions anteriors.

El canvi més significatiu és l’hora d’inici de la pedalada, si fins ara es tractava d’una activitat que tenia lloc al matí, l’edició d’enguany serà a la tarda. El recorregut tindrà inici a partir de les 19:30h. des de l’esplanada del Poliesportiu municipal des d’on els participants es dirigiran fins a la plaça del Mercat i tornaran a baixar al sector marítim per fer una volta sencera als barris de la Mota de Sant Pere i Clot del Bassó.

Un cop finalitzi la pedalada popular, 1 hora aproximadament, els participants rebran un obsequi a la línia de meta on podran gaudir de l’actuació castellera de la colla local de Les Roquetes. Tot seguit començarà l’actuació musical de la banda The Aguateques, que amenitzarà la vetllada. Als participants de la pedalada se’ls donarà un refresc i un entrepà de botifarra que l’organització cuinarà a les barbacoes que hi haurà instal•lades a la zona d’arribada. També es disposarà d’una zona amb inflables per als participants més petits.

Premis i sortejos

Serà a la mitja part de l’actuació musical que es farà l’entrega dels tradicionals premis als participants com ara el grup més nombrós, la bicicleta més ben guarnida i la resta de categories que s’estableixen al reglament. A més, també se celebraran els sortejos de dues bicicletes, material esportiu i d’altres premis entre totes les persones inscrites.


Inscripcions

Les inscripcions per participar a la XXV Festa de la bicicleta podran fer-se fins el 5 de juny a les 21h. a les dependències de la regidoria d’Esports i la consergeria del Poliesportiu municipal de dilluns a divendres de 10 a 14h. i de 16 a 21h. i els caps de setmana de 8 a 20h. El preu de la inscripció és de 2€ (inclou l’entrepà i la beguda de l’arribada) i l’organització posarà a disposició dels participants un servei de lloguer de bicicletes al preu d’1€.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament