Espai Natural Protegit

Sant Pere de Ribes vol que el Massís del Garraf sigui declarat Parc Natural

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes s’ha adherit al manifest que està promovent l’Ajuntament de Gavà

EIX. Espai Natural Protegit del Massís del Garraf

EIX. Espai Natural Protegit del Massís del Garraf

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes s’ha adherit al manifest que està promovent l’Ajuntament de Gavà i altres administracions i associacions per tal de sol•licitar la declaració de l’Espai Natural Protegit del Massís del Garraf com a Parc Natural.

L’equip de govern municipal va presentar una moció en el Ple del mes passat a instància del  Consell Municipal de Medi Ambient, que en la seva darrera reunió ja havia tractat aquest tema i acordà donar-hi suport, a més de fer-ne difusió per tal fomentar que tant entitats, associacions, partits polítics i també persones a títol individual s’hi adhereixin. La proposta va ser aprovada amb el suport dels grups municipals d’UM9, CiU-ViA, ICV-EUiA i l’abstenció del PSC i PP.

El document explica que al llarg dels darrers anys, la consolidació del Parc del Garraf com a oferta de proximitat de lleure i de contacte amb la natura per a milions de persones, i la constatació de l’enorme pressió que pateix aquest territori tant proper a la conurbació barcelonina, han palesat la necessitat d’incrementar la protecció d’aquest espai adoptant una figura de protecció de rang superior. Aquest fet està fonamentat en diverses propostes originades al voltant d’un important consens ciutadà, propostes que reclamen la declaració del Garraf com a Parc Natural d’acord amb la Llei d’Espais Naturals, i així ho demanen a la Generalitat de Catalunya.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!