Carretera de l'Arboç

Estudien millores a la carretera BV-2115 per connectar Vilanova amb el càmping

L'objectiu és millorar la visibilitat i la seguretat en aquesta via, que connecta la ciutat i el càmping Vilanova Park

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-02-2015 19:46 Lectures 1561

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, s'han entrevistat aquest matí amb el diputat delegat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, amb l'objectiu d'estudiar possibles millores a la carretera BV-2115, per tal d'incrementar la seguretat tant de vehicles com de vianants.

Aquesta carretera, de la qual la Diputació té la competència, connecta el nucli urbà de Vilanova i la Geltrú amb el càmping Vilanova Park. L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha explicat al diputat Marc Castells que es tracta de la instal·lació d'allotjament turístic amb més capacitat de la comarca del Garraf, amb 6.000 places. Això fa que especialment en temporada turística es produeixin molts desplaçaments tant amb vehicle com amb bicicleta i a peu entre aquest establiment i la ciutat.

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es proposen intervencions en aquest tram de carretera per fer-hi més confortable i segur el trànsit. En les properes setmanes la Diputació de Barcelona estudiarà la proposta, que contempla la millora de la visibilitat en les rotondes i interseccions de la via, així com l'habilitació d'un lateral per al pas de vianants i ciclistes.

El diputat Marc Castells ha comprovat in situ l'estat de la carretera BV-2115 i ha visitat també les instal·lacions del càmping, acompanyat del regidor Gerard Figueras i del gerent de l'establiment, Xavier Martínez.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No